IN BETWEEN CONSULTANCY

Adviseur

Bestuurder

Commissaris

Onder de naam In Between Consultancy adviseert Erik Schoneveld ondernemers met een groeidoelstelling. Erik heeft meer dan 35 jaar ervaring als adviseur en als ondernemer. Als voormalig registeraccountant heeft hij veel bedrijven geanalyseerd als vertrouwenspersoon van de ondernemer. Zijn aandacht gaat altijd uit naar de toekomst. In de rol van Corporate Finance adviseur heeft hij meer dan 100 overnames begeleid, veelal in combinatie met een passende overname financiering. Het leuke van overnames is dat zij altijd toekomstgericht zijn. In de toekomst wordt de overname terugverdiend. Het waardevolle van dergelijke processen is dat je samen met de ondernemer optrekt en de altijd optredende emoties weet te objectiveren.

Erik heeft als CFO en partner bij Broad Horizon te maken gehad met het managen van snelle groei. Broad Horizon verdubbelde in vier jaar qua omzet en personeel zowel door autonome groei als door acquisities.

Wegens een aantal oogoperaties heeft Erik afscheid moeten nemen en heeft 2021 in het teken gestaan van herstel. Vanaf 2022 staat Erik weer open voor het ondersteunen van ondernemers. Daarnaast als commissaris bij MKB bedrijven met meerdere aandeelhouders of als bestuurder van een stichting administratiekantoor ingeval er certificaten van aandelen zijn uitgegeven aan familie en/of medewerkers.